Antena Meniu Search
x

75 de minute s-au luptat paramedicii să readucă la viaţă o tânără din Bârlad şi au reuşit: "Viața i-a zâmbit din nou"

Paramedicii din Bârlad au dus o luptă contracronometru, timp de 75 de minute, pentru salvarea vieţii unei tinere de 29 de ani, care intrase în stop cardio-respirator.

de Redactia Observator

la 03.06.2020, 22:23

- ISU Vaslui

Ei au reuşit, după lungi şi susţinute eforturi, să o readucă pe fată la viaţă.

"Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit astăzi, 03 iunie, la ora 11.59, cu un echipaj paramedical, pentru acordarea primului ajutor medical unei persoane de sex femenin în vârsta de 29 ani, ce se afla în stare de inconștiență în urma unui stop cardio-respirator. Echipajul a fost alertat la ora 11.55, un minut mai tarziu fiind deja în drum spre locul intervenției. La ora 11.59, după 4 km parcurși prin traficul urban, paramedicii au ajuns la domiciliul persoanei, pe care au gasit-o în stare de inconștiență, astfel că, de îndată au inițiat manevrele specifice de resuscitare. În sprijinul echipajului nostru s-a deplasat o ambulanță din cadrul SAJ Vaslui, substația Bârlad, încadrată cu medic. După aproximativ 75 de minute, timp în care colegii noștri împreună cu echipajul medical venit în sprijin, s-au luptat pentru a o readuce lângă cei dragi, au apărut semnele vitale. Viața i-a zâmbit din nou, iar noi am fost acolo să facem tot posibilul ca acest fapt să se întâmple. Ne mândrim cu astfel de intervenții pentru că cea mai mare satisfacție profesională este atunci când reușim să salvăm o viață. Este de neprețuit. Felicitări colegilor, plt. adj. Panainte Daniel, plt. adj. Rădulescu Ștefan, plt. maj. Turtea Florin!", scriu autorităţile din Bârlad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » 75 de minute s-au luptat paramedicii să readucă la viaţă o tânără din Bârlad şi au reuşit: "Viața i-a zâmbit din nou"