Antena Meniu Search
x

Paranghelie în mijlocul străzii, dans pe manele și bere la gheață: "Care coronavirus?" (Video)

În plină epidemie de coronavirus, mai mulți tineri au încins o paranghelie în mijlocul străzii, cu manele, dans și băutură, în cartierul Obreja din Târgu Jiu.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.03.2020, 08:31

Petrecăreții au fost amendați de polițiști cu 17.500 de lei
Paranghelie în mijlocul străzii, dans pe manele și bere la gheață - capturi video gorjexpress.ro
  • Tinerii au luat în derâdere avertismentul autorităților.
  • Dans și băutură pe stradă, în cartierul Obreja din Târgu Jiu.

În plină epidemie de coronavirus, mai mulți tineri au încins o paranghelie în mijlocul străzii, cu manele, dans și băutură, în cartierul Obreja din Târgu Jiu.

Tinerii au luat în derâdere avertismentul autorităților legate de măsurile de precauție pentru evitarea răspândirii coronavirusului și au dat o petrecere chiar pe stradă, cu muzica dată tare, dans și băutură.

Imaginile din timpul parangheliei pot fi văzute aici.

Petrecăreții, amendați de polițiști cu 17.500 de lei

IPJ Gorj a reacționat după ce Gorj Express a făcut publice imaginile cu tinerii care sfidează starea de urgență, petrecând zgomotos în aer liber.

"În seara de 21 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au constatat faptul că, in cartierul Obreja, un grup de persoane consumau băuturi alcoolice și ascultau muzică, provenind de la o stație de amplificare amplasată pe domeniul public, fapte prin care au provocat indignarea locuitorilor din zona, fără să dea dovadă de comportament moral, civic și responsabil, având în vedere starea de urgență generată de pandemia cu Coronavirus.

Zece persoane au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 17.500 lei, conform Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică", a anunțat Biroul de presă al IPJ Gorj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Paranghelie în mijlocul străzii, dans pe manele și bere la gheață: "Care coronavirus?" (Video)