Antena Meniu Search
x

Video Parcarea Aeroportului din Iași a fost închisă pentru lucrări. Care sunt excepţiile şi unde este cea mai apropiată parcare

Parcarea Aeroportului din Iași a fost închisă. Așa că cine are zbor de la Iași și plănuia să își lase mașina acolo trebuie să știe că va fi întors din drum. Vor avea acces doar autobuzele şi maşinile care circulă în regim de taxi pentru următoarele trei luni. Prima zi de restricții a început însă cu o întârziere, căci șoferii care se așteptau sa fie opriți, au fost lăsaţi până după amiază să treacă fiindcă autoritățile nu erau pregatite.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 09.05.2023, 08:59

Vezi și

Ieri, închiderea anunțată a fost amânată pentru câteva ore. Primăria din Iași nu avea încă avizele pentru închiderea drumului. Cum oamenii care aveau treabă la aeroport nu ştiau de toate schimbările, și-au luat măsuri de precauție și au venit mai devreme. 

"Am închiriat o mașină de aici și am last-o tot aici."

"Șoferul a zis că mai departe o să fie parcarea închisă și o să venim pe jos." 

Au fost însă ultima zi în care s-a mai putut parca lângă aeroportul din Iaşi. În afară de autobuzele de transport public, autocare, taxiuri și mașinile care circulă în regim ridesharing, vor mai putea să treacă de filtrele poliției puse aici în sensul giratoriu care duce spre aeroport și autoturismele care care duc pasageri care pot demonstra că au un bilet de avion pentru un zbor în acea zi.  

Cei care vor totuși să vină cu mașinile și să le lase în zonă au la dispoziție parcările zonei de agrement Ciric, de unde vor fi preluați cu autobuzele de la primărie și duși până la aeroport. 

Romeo Vatra, director Aeroport Iaşi: Ne așteptăm să ne îndreptăm spre 300.000 de pasageri în august și septembrie, de aceea vrem să facem acest efort să finalizăm lucrarile parcărilor T3 si T4  să o avem disponibilă în august și septembrie, când sunt cele mai agomerate luni din an.  

În acest moment, aeroportul din Iași este în plin șantier pentru ridicarea unui nou terminal. Parcarea urmează să fie extinsă la 500 de locuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Parcarea Aeroportului din Iași a fost închisă pentru lucrări. Care sunt excepţiile şi unde este cea mai apropiată parcare