Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Părinţii fetiţei căzute de la etajul 9 sunt italieni şi se mutaseră de doar o zi în Deva. "O bufnitură! Zic, care o fi aruncat păpuşa aia"

O fetiţă de numai un an şi opt luni se zbate între viaţă şi moarte, după ce a căzut de la etajul nouă al unui bloc din Deva. Părinţii, un cuplu de italieni stabiliţi în România, nu au observat când fata s-a căţărat pe pervazul ferestrei deschise. Medicii au găsit copilul fără suflare, dar au reuşit să-l resusciteze. La spital a ajuns şi mama copilului, doborâtă de durere. 

de Redactia Observator

la 11.08.2024 , 19:22

"O bufnitură, odată. Buf! Eram chiar aici, în balcon şi când mă uit, jos, zic: care o fi aruncat păpuşa aia mare. O păpuşă mare", spune un martor.

Filmul tragediei din Deva

Nouă etaje a căzut fetiţa de un an şi opt luni. Disperat, tatăl a coborât în fugă în grădina blocului.

Vezi și

Când ambulanţa a ajuns la bloc, fetiţa era fără suflare.

Pe acelaşi subiect

"Din datele pe care le-am, resuscitarea a fost cu succes, cordul a pornit. Acum fetiţa este într-o stare comatoasă", spune Călin Dumitrescu, SAJ Hunedoara.

Poliţiştii spun că totul s-a întâmplat într-un moment de neatenţie al părinţilor. Nu au văzut când fetiţa s-a urcat pe pervazul ferestrei lăsate deschise. Durerea a fost prea mare pentru mamă.

"A mai fost solicitată o altă ambulanţă cu asistent, care a intervenit la mama fetiţei, care a leşinat din cauza şocului şi a fost dusă şi mama la spital", spune Călin Dumitrescu, SAJ Hunedoara.

Părinţii fetiţei sunt cetăţeni italieni. Se mutaseră cu doar o zi înainte cu chirie în blocul din Deva. Fetiţa este internată la terapie intensivă, în stare critică. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Părinţii fetiţei căzute de la etajul 9 sunt italieni şi se mutaseră de doar o zi în Deva. "O bufnitură! Zic, care o fi aruncat păpuşa aia"