Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un tânăr de 21 de ani a scăpat ca prin minune, după o aterizare forțată cu planorul pe un câmp din Deva

Accident aviatic cu multe semne de întrebare în Deva. Un pilot de doar 21 de ani a trecut prin clipe de coşmar în aer după ce, din cauze încă necunoscute, a ajuns cu planorul pe un câmp. În urma aterizării forţate, din fericire tânărul a supravieţuit şi a fost transportat de urgenţă la spital. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.  

de Redactia Observator

la 08.08.2024 , 07:32

Pilotul de 21 de ani decolase de pe aerodromul Săuleşti. Acolo ar fi trebuit să se şi întoarcă. După doar câţiva kilometri, deasupra unui câmp, aeronava de mici dimensiuni a început să piardă brusc atitudine. Tânărul a fost nevoit să aterizeze forţat. În urma impactului violent, bărbatul a suferit multiple răni. Speriaţi de zgomotul puternic, oamenii care locuiesc în zonă au dat alarma.

A scăpat ca prin minune

"Au intervenit cu o autospecială de intervenţie şi cu o ambulanţă SMURD, dar la faţa locului a fost şi o ambulanţă a serviciului judeţean", a declarat Lucian Morogan, ISU Hunedoara.

Vezi și

Salvatorii au reuşit cu greu să îl scoată pe tânăr din cabina de pilotaj a planorului.

"Pompierii au constatat că pilotul care s-a prăbuşit cu planorul se află în stare bună, este conştient şi cooperant, dar are fracturi la memebrele superioare", a mai spus Lucian Morogan, ISU Hunedoara.

Acesta a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal din Deva. Poliţia a deschis o anchetă şi urmează să stabilească cauzele producerii accidentului aviatic. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Un tânăr de 21 de ani a scăpat ca prin minune, după o aterizare forțată cu planorul pe un câmp din Deva