Antena Meniu Search
x

Parlamentul a fost spart noaptea trecută. Un irlandez beat a confundat Casa Poporului cu hotelul, a spart un geam și a intrat

Clădirea Parlamentului a fost spartă noaptea trecută, a anunţat Poliţia. Un tânăr beat a sărit gardul, a intrat în curte, a spart un geam şi a pătruns în clădire.

de Redactia Observator

la 27.12.2021, 17:34

Vezi și

Potrivit unor surse Observator, individul care a intrat noaptea trecută în Parlament este un turist irlandez beat care a încurcat Casa Poporului cu hotelul. 

Bărbatul împreună cu un prieten tot irlandez au venit pe 26 decembrie în România ca să petreacă. Au băut în Centrul Vechi, iar luni la 4 dimineața au crezut că au ajuns la hotel. Erau de fapt la Parlament. Au sărit gardul iar unul dintre ei a ajuns la un geam de la demisol, l-a spart și a intrat. A fost alergat și prins de angajații la SPP și dus la Secţia 17. Al doilea a rămas afară. Prin zona în care a intrat în clădire nu sunt camere, iar indivizii nu ar intenționat să fure ceva. 

Bărbat băut, prins de jandarmi în Palatul Parlamentului, unde a intrat după ce a sărit gardul şi a spart un geam

Un bărbat în stare de ebrietate a fost prins de jandarmi în Palatul Parlamentului, după ce a sărit gardul şi apoi a spart un geam pentru a intra în clădire. Bărbatul a fost dus la Secţia 17 Poliţie. În acest caz se fac cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

"În dimineața de 27.12.2021, în jurul orei 04.00, jandarmii ce asigură paza interioară a Palatului Parlamentului au sesizat Secția 17 Poliție, cu privire la faptul că au depistat, în interior, un cetățean, aflat în stare de ebrietate.  Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în curte prin escaladarea gardului, iar, ulterior, ar fi spart un geam și ar fi pătruns în clădire. 

Bărbatul a fost condus la Secția 17 Poliție. Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul", a anunţat Poliţia într-un comunicat

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Parlamentul a fost spart noaptea trecută. Un irlandez beat a confundat Casa Poporului cu hotelul, a spart un geam și a intrat