Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Parolele a peste 55.000 de utilizatori de Snapchat, făcute publice în urma unui atac cibernetic

Peste 55.000 de utilizatori Snapchat şi-au găsit id-urile şi parolele de conectare la aplicaţie pe un site public, în urma unui atac cibernetic.

de Redactia Observator

la 20.02.2018 , 11:14

Peste 55.000 de utilizatori Snapchat şi-au găsit id-urile şi parolele de conectare la aplicaţie pe un site public, în urma unui atac cibernetic.

O listă de 55.851 conturi Snapchat, cu nume de utilizator și parole, a fost postată pe un site de phishing, termen folosit pentru a descrie un atac cibernetic care implică înșelarea utilizatorilor de a renunța la informațiile lor private.

Utilizatorii Snapchat au fost primit link-uri care, atunci când au fost accesate printr-un click, i-ar fi dus pe o pagină falsă de autentificare pe Snapchat. După ce fanii aplicaţiei şi-au introdus detaliile de conectare, numele de utilizator și parolele lor ar fi fost trimise direct hackerilor, scrie The Sun.

Articolul continuă după reclamă

"Ne pare foarte rău când cineva este înșelat de phishing", au transmis reprezentan'ii aplica'iei devenite foarte populare şi în România.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Parolele a peste 55.000 de utilizatori de Snapchat, făcute publice în urma unui atac cibernetic