Antena Meniu Search
x

Video Pasarelă şubredă, pericol pentru șoferi în Defileul Jiului. Construcţia veche și ruginită, care risca să cadă în orice moment pe şosea, a fost demolată

O pasarelă şubredă care risca să cadă în Defileul Jiului a fost demolată cu o zi mai devreme decât era planificat. Construcţia metalică de peste zece tone a fost îndepărtată după ce firma care o deţine a constatat că se poate prăbuşi oricând pe şosea. Traficul a fost blocat două ore, pe ambele sensuri, timp în care cozile de maşini s-au întins pe kilometri întregi.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 29.10.2022, 11:55

Vezi și
  • Pasarelă şubredă,/pericol în Defileul Jiului

O macara de mare capacitate a fost chemată ieri, de urgenţă, în Defileul Jiului, să îndepărteze pasarela. Construcţia metalică era foarte veche, ruginită şi risca să cadă în orice moment pe şosea. Ca să evite o nenorocire, firma care deţine pasarela a decis să nu mai aştepte şi să o demoleze. Doar că lucrarea făcută fără să fi fost anunţată din timp a încurcat traficul. Timp de două ore, totul a fost blocat, iar şoferii au fost nevoiţi să aştepte.

Cică se lucrează, dar nu ne-a spus nimeni la ce. S-a auzit prin staţie.

Reporter: V-a spus cineva ce s-a întâmplat?

Nu ne-a zis nimeni nimic.

Pe acelaşi subiect

Decât să se întâmple vreo nenorocire, să cadă, să moară persoane, asta este, aşteptăm. Era ok să ne anunţe din timp, să ştim. Că deja stăm mult, poate avem şi copii mici în maşini.

Diana Speretoiu, reporter Observator: În două ore de când a fost oprită circulaţia, s-a format o coadă de maşini de aproape cinci kilometri şi asta doar pe sensul de mers dinspre Târgu Jiu spre Petroşani. Abia acum a fost reluată circulaţia.

Pasarelă şubredă, pericol pentru trafic în Defileul Jiului

Pasarela era folosită, în urmă cu mai mulţi ani, pentru a transporta piatra şi nisip într-o carieră din apropiere. Cu timpul, s-a degradat şi a devenit un pericol pentru trafic.

Cristi Tudor, reprezentant DRDP Craiova: Aceasta aparţine unui agent economic din zona respectivă şi a trebuit demontată în cel mai scurt timp pentru că nu mai prezenta garanţie acea estacadă şi puteam avea multe alte probleme.

Circulaţia a fost reluată pe drumul care leagă Târgu Jiul de Petroşani după două ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Pasarelă şubredă, pericol pentru șoferi în Defileul Jiului. Construcţia veche și ruginită, care risca să cadă în orice moment pe şosea, a fost demolată