Antena Meniu Search
x

Video Passat-ul făcut praf în Suceava era plin cu elevi de liceu. S-au înfipt cu mașina într-un cap de pod înaintea orelor de curs

Accident grav, în această dimineaţă, în judeţul Suceava. Cinci tineri, unii dintre ei minori, au ajuns la spital după ce şoferul mașinii în care erau a pierdut controlul volanului şi autoturismul s-a înfipt într-un cap de pod. Tinerii, cu vârste între 17 şi 19 ani, sunt elevi și mergeau, cel mai probabil, la școală.

de Angela Bertea

la 01.03.2023, 14:37

Vezi și

Toate cele cinci persoane care se aflau în mașină au primit îngrijiri medicale și au fost stabilizate la fața locului, după care au fost transportate la Spitalul Județean Suceava conștiente și cooperante. Din primele evaluări medicale la locul accidentului, trei dintre victime prezentau leziuni mai grave, iar celelalte două răni mai ușoare. 

Toți cei cinci se află în continuare la spital, pentru investigații medicale amănunțite. 

Cei cinci tineri Passat sunt elevi de liceu

Victimele accidentului sunt elevi la un liceu din comuna Dumbrăveni. De altfel, coliziunea s-a petrecut înaintea orelor de curs, între Dumbrăveni și Verești.

La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un cap de pod. Urmează ca polițiștii să stabilească cu exactitate cauzele care au dus la producerea acestui eveniment rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Passat-ul făcut praf în Suceava era plin cu elevi de liceu. S-au înfipt cu mașina într-un cap de pod înaintea orelor de curs