Antena Meniu Search
x

Video Pățania unor miri din București. Au dat mii de euro pe un salon de lux, după care au aflat că va fi demolat

Din ceea ce trebuia să fie cel mai mare eveniment al vieţii lor s-a ales praful, la propriu. Zeci de cupluri care au plătit pentru a-şi face nunta de vis într-un salon de lux din Capitală au aflat, întâmplător, că locul nu mai există. Chiar şi când era în curs de demolare, proprietarul a continuat să le ceară avans după avans. Mirii au plătit mii de euro, bani pe care acum nu îi mai pot recupera. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 05.05.2022, 21:44

Vezi și

Au plătit trei mii de euro avans pentru închirierea unui salon de evenimente. Zeci de cupluri din Capitală şi-au văzut spulberat visul unei zile perfecte.

"Am dat în trei tranşe. Prima oară 500, a doua oară 1500, şi a treia oară 1000", a spus un viitor mire.

Înainte de a se demola salonul am fost anunţaţi pe un grup de Whatsapp să ne prezentăm cu toţii. A venit şi domnul Cepi şi ne-a informat că din cauza pandemiei, dumnealui are nevoie de încă o sumă de bani, a mai spus viitorul mire. 

Viitor mire: Noi am aflat după ce a fost demolat.

Pe acelaşi subiect

Reporter: Cum?

Viitor mire: Tot unul dintre păgubiţi a aflat primul.

Banii par imposibil de recuperat.

"Ne-a spus că în luna mai, la început, se vor da nişte bani înapoi. Dar deja, asta a fost vorba undeva prin februarie", a spus un viitor mire.

Alt cuplu, aceeaşi poveste.

Reporter: Cum aţi încercat să-i recuperaţi voi?

Viitor mire: Am încercat telefonic, am fost la faţa locului nu am dat de nimeni.

Patronul salonului în care urmau să aibă loc nunţile neagă acuzaţiile 

Contactat de Observator, patronul neagă acuzaţiile şi promite că oamenii îşi vor primi banii înapoi. Managera în funcţie a răspuns la telefon însă imediat a şi închis.

Reporterii Observator au găsit-o la cel de-al doilea salon de nunţi unde se planifică, în continuare, evenimente.

Manager: Nu v-am răspuns că aveam foarte multă treabă.

Reporter: Când o să-şi primească banii? 

Manager: La sfârşitul lunii mai. 

Reporter: Dar de ce li s-au luat banii dacă se ştia că locaţia aceea este în curs de demolare?

Manager: Nu se ştia.

Primarul Sectorului 2 o contrazice, iar situația este, în realitate, mult mai complicată.

În 2015, omul de afaceri Costin Cepi a construit aici unul dintre cele mai mari saloane de nunţi din Capitală. Terenul nu-i aparţinea, însă, ci era în proprietatea fostului deputat PDL Costică Canacheu. În contractul de închiriere era şi o clauză de despăgubire, nu s-a întâmplat, însă. În 2019, Costică Canacheu a vândut terenul.

Radu Mihaiu, primar Sector 2: Domnul Cepi nu avea drept de proprietate asupra terenului pe care se afla acel ballroom. (...) Cel care avea drept de proprietate a cerut demolarea.

Astfel, visul a zeci de cupluri a devenit, în decembrie 2021, un morman de moloz. Acum, mirii sunt nevoiți să caute alte locații, să facă alte invitații și să renunțe la servicii deja plătite. Alți bani, altă distracție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Pățania unor miri din București. Au dat mii de euro pe un salon de lux, după care au aflat că va fi demolat