Antena Meniu Search
x

Patru băieţi din Cluj au găsit trei maşini de lux cu cheile în contact şi le-au furat fără să stea pe gânduri

Patru băieţi din Cluj, cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, au furat trei maşini de lux pe care le-au găsit cu cheile în contact.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 06.03.2019, 11:39

Patru băieţi din Cluj, cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, au furat trei maşini de lux pe care le-au găsit cu cheile în contact.

Totul a început pe 2 martie, în jurul orei 22.30, atunci când un băiat de 15 ani a intrat în curtea unui atelier auto din cartierul Dâmbu Rotund din Cluj-Napoca şi a găsit mai multe autoturisme de lux cu cheile în contact.

Tânărul a furat o maşină şi apoi a pornit într-o plimbare pe străzile din Cluj-Napoca.

După ce s-a întâlnit cu trei prieteni, aceştia au decis să meargă împreună, în curtea atelierului, acolo de unde au mai furat două maşini care aveau cheile în contact.

Pe acelaşi subiect

Cei patru băieţi au condus maşinile prin oraş, iar la un moment dat le-au abandonat. Două dintre maşini au fost avariate, prejudiciul fiind estimat la 28.000 de euro.

Cele trei maşini furate din Cluj au fost găsite de hoţi cu cheile în contact

Un Mercedes model GLK a fost găsit abandonat pe o stradă din oraş, plin de noroi şi avariat, iar un Mitsubishi a fost găsit proptit într-un şanţ de la marginea oraşului.

"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, fapte prevăzute de Codul penal", se arată într-o informare a IPJ Cluj pentru stiridecluj.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Patru băieţi din Cluj au găsit trei maşini de lux cu cheile în contact şi le-au furat fără să stea pe gânduri