Antena Meniu Search
x

Patru bărbați suspectați că au jefuit mai multe săli de jocuri de noroc și o pensiune au fost reținuți (Video)

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad au decis să rețină, pentru 24 de ore, patru bărbați suspectați că au jefuit mai multe săli de jocuri de noroc și o pensiune.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 29.10.2020, 16:56

Suspecții au fost propuși pentru arestare preventivă
Polițiștii au confiscat sume importante de bani de la suspecți pentru recuperarea prejudiciului - Poliția Română
  • Suspecții au obținut zeci de mii de lei din furturi.
  • Suspecții au fost propuși pentru arestare preventivă.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Procurorii au început ancheta după ce cei patru ar fi jefuit, în noaptea de 24 spre 25 septembrie, o sală de jocuri de noroc din Arad.

Cei patru, ajutați de o tânără, au forțat intrarea în sala de jocuri de noroc și au furat seiful cu 21.000 de lei.

Ancheta a scos la iveală că cei patru au mai jefuit, în același mod, două săli de jocuri de noroc din Arad și, în plus, ar fi furat și un seif cu 40.000 de lei dintr-o pensiune din Drobeta Turnu Severin.

Polițiștii și procurorii au efectuat șase percheziții domiciliare în acest caz, percheziții în urma cărora au ridicat 7.000 de lei, 650 de euro, două autoturisme, instrumente de forțare a ușilor metalice, precum și alte obiecte cu valoare probatorie.

Ancheta continuă pentru recuperarea întregului prejudiciu.

Cei patru bărbați urmează să fie prezentați magistraților de la Judecătoria Arad cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzați de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Patru bărbați suspectați că au jefuit mai multe săli de jocuri de noroc și o pensiune au fost reținuți (Video)