Antena Meniu Search
x

Galerie foto Patru copii răniţi şi doi bărbaţi încarceraţi, după ce un microbuz şi o maşina s-au ciocnit pe DN1, în Cluj. Cea mai mică victimă, 7 luni

Un microbuz și un autoturism au fost implicate duminică într-un accident pe DN 1, în zona localității Brăișoru, județul Cluj. Două persoane au rămas încarcerate, iar patru copii sunt evaluați medical la fața locului.

de Redactia Observator

la 21.01.2024, 10:22

Un microbuz și un autoturism au fost implicate duminică într-un accident pe DN 1, în zona localității Brăișoru, județul Cluj. Șapte persoane au fost transportate la spital. Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN 1, în zona localității Brăișoru, județul Cluj.

În accident au fost implicate un autoturism și un microbuz de transport persoane, cu 5 ocupanți. În momentul sosirii la locul accidentului, echipajele operative au găsit un microbuz și un autoturism avariate și două persoane încarcerate.

Doi bărbaţi au fost scoşi în viaţă dintre fiare

”Pompierii au descarcerat şi extras din autoturismul şi microbuzul avariat doi bărbaţi, în vârstă de aproximativ 40, respectiv 20 de ani, care au fost preluaţi de către echipajele medicale şi transportaţi la spital. Conform primelor evaluări ambii sunt în stare stabilă”, a anunţat ISU Cluj.

O femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, şi patru copii, cu vârste cuprinse între 7 luni şi 11 ani, au fost consultaţi şi transportaţi la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări toţi erau în stare stabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Patru copii răniţi şi doi bărbaţi încarceraţi, după ce un microbuz şi o maşina s-au ciocnit pe DN1, în Cluj. Cea mai mică victimă, 7 luni