Antena Meniu Search
x

Accident grav la Oradea! Patru mașini s-au făcut praf, din cauza unui șofer de 19 ani (Foto)

Un grav accident de circulaţie s-a produs joi după-amiază pe şoseaua de centură a oraşului Oradea, patru maşini fiind implicate. Traficul e complet blocat.

Un grav accident de circulaţie s-a produs joi după-amiază pe şoseaua de centură a oraşului Oradea, patru maşini fiind implicate. Traficul e complet blocat.

Potrivit primelor informații, se pare că accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanței regulamentare dintre autovehicule. Șoferul unui autoturism Audi, care circula din direcția Calea Aradului spre Sântandrei, a intrat în spatele unui autovehicul, care circula în aceași direcție. Cele două autoturisme au ricoșat și au acroșat și alte două mașini.

În urma impactului violent autoturismele au fost grav avariate.

Pe acelaşi subiect

„La fața locului s-a deplasat un echipaj de terapie intensivă al SMURD Oradea. În urma accidentului a rezultat o victimă care a fost transportată la Spitalul Județean Oradea în cod galben, adică cu multiple leziuni”, precizează căpitan ISU Crișana, Camelia Roșca. 

Potrivit agent șef adjunct de poliție, Ioana Lascău, traficul rutier este complet oprit pe sensul Calea Aradului – Sântandrei. Polițiștii se află în sensul giratoriu din capăt Calea Aradului și redirecționează circulația.

Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

sursa:bihon.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Accident grav la Oradea! Patru mașini s-au făcut praf, din cauza unui șofer de 19 ani (Foto)