Antena Meniu Search
x

Foto Patru persoane, la spital după ce două mașini s-au ciocnit frontal în Hunedoara. O fetiţă de 9 ani a scăpat, ca prin miracol, fără nicio zgârietură

Patru oameni au fost răniți și au ajuns la spital, după ce două mașini s-au ciocnit puternic într-o intersecție pe DN 687A, între localităţile Hunedoara şi Silvaşu de Jos.

de Redactia Observator

la 21.04.2023, 11:14

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, în cele două maşini se aflau şapte persoane, dintre care patru au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Ulterior, răniţii au fost transportaţi cu ambulanţele la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a spitalului municipal din Hunedoara pentru investigaţii suplimentare, potrivit Agerpres.

Patru persoane au ajuns la spital în urma impactului puternic

Victimele sunt un bărbat de 34 de ani, care a suferit un traumatism abdominal şi unul la mâna stângă, un altul de 23 ani, cu un traumatism cranian, şi unul de 50 de ani, cu traumatism cranio-facial. A patra victimă este o femeie de 54 ani care a prezentat un traumatism cranian cu pierderea stării de conştienţă, o plagă frontală şi un traumatism toracic şi abdominal.

"Toţi pacienţii sunt conştienţi. Au fost stabilizaţi şi evaluaţi la faţa locului de medicul de pe echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, fiind transportaţi la UPU Hunedoara", a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, Călin Dumitrescu.

Alte trei persoane, printre care şi o fetiţă în vârstă de 9 ani, au fost evaluate de către echipajele de prim-ajutor, dar nu au necesitat îngrijiri medicale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Patru persoane, la spital după ce două mașini s-au ciocnit frontal în Hunedoara. O fetiţă de 9 ani a scăpat, ca prin miracol, fără nicio zgârietură