Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Patru tineri au rămas încarceraţi în urma unui grav accident produs de un şofer beat

Patru tineri au rămas încarceraţi în urma unui grav accident rutier produs în localitatea Faţa Cremenii din judeţul Mehedinţi.

de Redactia Observator

la 13.09.2018 , 09:41

Patru tineri au rămas încarceraţi în urma unui grav accident rutier produs în localitatea Faţa Cremenii din judeţul Mehedinţi.

Unul dintre răniţi, un tânăr de 27 de ani, se pare că urcase băut la volan şi a pierdut controlul maşinii într-o curbă. Toţi patru au rămas blocaţi în epava maşinii.

Salvatorii au fost chemaţi în zona localităţii Faţa Cremenii, pe DN 6. O maşină care venea dinspre Balş tocmai lovise un cap de pod, apoi s-a răsturnat în şanţ.

Vezi și

"Statia de pompieri strehaia a intervenit la un accident rutier in localitatea fata cremeniisoldat cu 4 victime. s-a procedata la descarcerarea acestora si acordaea primului ajutor medical fiind preluate de catre echipajele SAJ Mehedinti", a declarat plt. Valentin Ovreiu, pompier al ISU Mehedinţi.

Pe acelaşi subiect

În maşină se aflau patru persoane. Şoferul de 27 de ani, care se pare că se urcase băut la volan, şi trei prieteni de-ai săi.

"Accidentul s-a produs pe cauza neadaptarii vitezei in curba. persoanele au fost transportate la spitalul judetean in vederea ingrijirilor medicale", a precizat Sorinel Lică, poliţist în cadrul Serviciul Rutier Mehedinţi.

Şoferul le-ar fi spus medicilor de pe ambulanţă că a adormit la volan. Însă poliţiştii l-au testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul ar fi arătat o concentraţie de alcool de 0,74 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Patru tineri au rămas încarceraţi în urma unui grav accident produs de un şofer beat