Antena Meniu Search
x

Stătea de un an cu tatăl mort în pat ca să-i ia pensia. La vederea poliţiei, a încercat să se omoare

Un bărbat din Mehedinţi a fost descoperit că a ţinut cadavrul tatălui său în pat timp de un an de zile, ca să-i încaseze pensia. Poştaşul a fost cel care a descoperit groaznica faptă, după ce a cerut să-l vadă pe bătrân.

Un bărbat din Mehedinţi a fost descoperit că a ţinut cadavrul tatălui său în pat timp de un an de zile, ca să-i încaseze pensia.

Poştaşul a fost cel care a descoperit groaznica faptă, după ce a cerut să-l vadă pe bătrân.

Ca să dea pensia de 900 de lei, poștașul a pus condiția să îl vadă pe bătrân, pentru că nu l-a mai văzut în viață din toamna anului trecut. Nu i s-a permis accesul în casă pe motiv că „doarme și nu trebuie deranjat”, scrie presa locală.

De fapt, bătrânul era mort de un an, pus în pat şi acoperit cu multe paturi şi perne, pentru a masca mirosul.

Poștașul s-a dus la postul de poliție din localitate și a anunțat autoritățile. Criminaliștii sosiți la fața locului nu au prea avut ce să cerceteze pentru că din trupul bătrânului mai rămăsese doar un schelet. 

Când a văzut că Poliția este la poarta sa, bătrânul de 69 de ani a încercat să se taie cu un cuțit pentru a-și pune capăt zilelor, dar nu a reuşit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Stătea de un an cu tatăl mort în pat ca să-i ia pensia. La vederea poliţiei, a încercat să se omoare