Antena Meniu Search
x

Accident bizar în Timișoara. Câțiva tineri au ajuns cu mașina într-un stâlp, după ce ar fi vrut săfacă o glumă proastă unor prostituate

Mai multe prostituate au acordat primul ajutor unor tineri răniţi într-un grav accident, pe o arteră aglomerată din Timişoara. Scenele par incredibile, mai ales că victimele au ajuns cu maşina în stâlp după ce ar fi vrut să se distreze chiar pe seama fetelor de moravuri uşoare. Martori citaţi de presa locală susţin că şoferul ar fi tras de volan ca și când ar fi vrut să dea cu mașina în grupul lor, însă a pierdut controlul. După impact, primele care au sărit să îi salveze pe teribilişti au fost chiar fetele. Ulterior, au venit şi asistentele medicale ale spitalului de vis-a-vis.

Vezi și

Mai multe prostituate au acordat primul ajutor unor tineri răniţi într-un grav accident, pe o arteră aglomerată din Timişoara. Scenele par incredibile, mai ales că victimele au ajuns cu maşina în stâlp după ce ar fi vrut să se distreze chiar pe seama fetelor de moravuri uşoare.

Martori citaţi de presa locală susţin că şoferul ar fi tras de volan ca și când ar fi vrut să dea cu mașina în grupul lor, însă a pierdut controlul. După impact, primele care au sărit să îi salveze pe teribilişti au fost chiar fetele. Ulterior, au venit şi asistentele medicale ale spitalului de vis-a-vis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident bizar în Timișoara. Câțiva tineri au ajuns cu mașina într-un stâlp, după ce ar fi vrut săfacă o glumă proastă unor prostituate