Antena Meniu Search
x

Video Au început petrecerile pe litoral. După doi ani de pandemie s-au ridicat toate restricțiile

Vacanţa de 1 Mai a început cu chef de distracţie şi de o baie în mare. Mai multe festivaluri au dat startul sezonului pe litoral, iar din această seară se deschid şi cluburile. Printre cei veniţi să se distreze sunt şi foarte mulţi străini care s-au îndrăgostit de ţara noastră şi revin în fiecare an aici.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 29.04.2022, 22:37

Vezi și

Mateo şi Conta au venit de la Oceanul Atlantic să deschidă sezonul cu o baie în Marea Neagră. Termomentrele au arătat astăzi la prânz 17 grade în aer la Mamaia, iar apa mării abia dacă a depăşit 10 grade.  

Mateo, turist din Franţa: Este răcoritoare. Vin din Normandia. Marea e la fel în aceste zile. 

Conta, turist din Franţa: Un pic cam rece. Cred că are 12 grade.

Atmosfera se va încinge din această seară, când sunt aşteptaţi peste 25.000 de turişti pe litoral

După doi ani de pandemie, tinerii nu vor mai avea nicio restricţie la distracţie pe litoral

Primul festival al sezonului a început deja - Sunwaves. Se anunţă un maraton de muzică electronică cu cei ma bine cotaţi DJ ai momentului ce se întinde pe şase zille. 

Lângă cortul Sunwaves este o petrecere a gurmanizilor. Aici capul de afiş îl ţin burgerii şi fructele de mare. Vedeta acestei camionete este Kaiserul, o specialitate austriacă.

În acest wekend e loc pe litoral chiar şi pentru cei care se hotărăsc în ultima clipă să plece la mare. Trebuie să-şi pună în bagaj doar buna dispoziţie. O cameră la hotel în mamaia costă între 400 şi 2.000 de lei pentru două nopţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Au început petrecerile pe litoral. După doi ani de pandemie s-au ridicat toate restricțiile