Antena Meniu Search
x

Foto Pedeapsă grea pentru Nicoleta, prostituata din Tecuci care a tocmit 2 bărbați să-i bată soțul italian ce o salvase de pe străzi

Nicoleta Postolici, o româncă de 32 de ani care a tocmit doi bărbați să-i bată soțul italian, de 64 de ani, a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru instigare la omor calificat. O pedeapsă similară a primit și unul dintre complicii ei, George Andrei Huţănaşu (22 de ani), pentru omor calificat. Al doilea complice, Adrian Bogdan Chirvăsuţă (22 de ani), a primit 10 ani de închisoare tot pentru omor calificat. Italianul a decedat în urma rănilor.

de Redactia Observator

la 02.11.2021, 16:40

  • Decizia instanţei, pronunţată pe 1 noiembrie, nu este definitivă

Crima, comisă în seara de 30 decembrie 2019, în localitatea Buciumeni din judeţul Galaţi, a şocat comunitatea locală. Potrivit Adevărul, Nicoleta Postolici şi Mario Monaco erau împreună de 12 ani, de când femeia avea doar 19 ani. Cei care o cunoșteau povestesc că, până să-l întâlnească pe individ, românca ar fi practicat prostituția în Tecuci și în Italia. Italianul s-a îndrăgostit de ea și a decis să o scoată din lumea în care trăia și să se căsătorească, însă cu un preț mare - o gelozie care l-a făcut să aibă episoade de violență.

Românca și-ar fi făcut un amant în localitatea Buciumeni, unde locuia cu italianul

Italianul de 64 de ani ar fi bătut-o constant și chiar o suspecta pe Nicoleta Postolici că fetița pe care o au împreună ar fi fost făcută cu un amant. De altfel, Nicoleta Postolici care trăia o poveste de dragoste cu un alt individ, de 21 de ani, din localitatea Buciumeni, acolo unde stătea cu soțul. O serie de martori din sat spun că scandalurile dintre ea şi Mario Monaco ar avea la origine gelozia acestuia, care ar fi acuzat-o de infidelitate. Așa că femeia a plănuit o răzbunare cruntă: a tocmit doi bărbaţi, cu suma de 2.500 de lei, pentru a-l bate pe soţul ei. Corecția, însă, a scăpat complet de sub control. Bărbatul de 64 de ani a decedat la scurt timp după ce a fost lovit în repetate rânduri cu pumnii şi picioarele. 

Au recunoscut totul în fața anchetatorilor

Pe acelaşi subiect

Inițial, cei trei au avut o atitudine oscilantă în fața anchetatorilor. În primele faze au negat faptele, însă ulterior, sub presiunea probelor (o expertiză medico-legală concludentă, dar şi declaraţii de martori, care spun că femeia căuta de mai multe luni să angajeze pe cineva care "să-i dea o lecţie" italianului), aceștia au recunoscut că l-au agresat pe Mario Monaco.

"Au recunoscut nuanţat. Inculpata susţine că a dorit să-i ofere o lecţie soţului ei, care devenise agresiv pe fondul consumului de băuturi alcoolice, iar cei doi inculpaţi susţin că acelaşi lucru l-au dorit, practic să îl lovească pentru a-l intimida", a declarat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Agresorii, ambii de 22 de ani, unul din Buciumeni, celălalt din Braşov, ajuns temporar în sat, la nişte rude, au recunoscut în faţa procurorilor că l-au lovit pe italian cu pumnii şi cu picioarele şi că nu şi-au dorit nicio clipă să-l omoare, dar că este posibil să-l fi lovit mai tare decât credeau, deoarece, la rândul lor, erau sub influenţa alcoolului. Potrivit Adevărul, martorii spun că Nicoleta Postolici nu se afla în locuinţă în acel moment, ci era plecată la părinţii ei, după ce soţul ei, beat fiind, o bătuse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Pedeapsă grea pentru Nicoleta, prostituata din Tecuci care a tocmit 2 bărbați să-i bată soțul italian ce o salvase de pe străzi