Antena Meniu Search
x

Video Pedeapsă mai blândă pentru Maru, dealerul care-i vindea droguri lui Vlad Pascu. Decizia nu este definitivă

Maru, dealerul lui Vlad Pascu, ar putea scăpa de arest. Magistrații au stabilit că nu are cum să influenţeze ancheta şi au decis că poate fi cercetat sub control judiciar.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 21.03.2024, 21:10

Vezi și

"Decizia de astăzi a Tribunalului Bucureşti poate fi contestată în 48 de ore. Ulterior, Curtea de Apel va trebui să fixeze un termen pentru judecarea contestaţiei. Abia această hotărâre va fi definitivă, iar dacă se va menţine soluţia tribunalului, Tudor Duma va fi pus în libertate", transmite Cristina Filip, reporter Observator.

Pedeapsă mai blândă pentru Maru, dealerul lui Vlad Pascu

"Cunoscut ca Maru în lumea consumatorilor de droguri, tânărul considerat dealerul lui Vlad Pascu a fost arestat după ce s-a filmat în timp ce a intrat prin efracţie în farmacia Spitalului Floreasca după medicamente cu efect stupefiant", adaugă Cristina Filip, reporter Observator.

"Era practic pentru a şasea oară când drogurile l-au pus faţă în faţă cu procurorii de la crimă organizată. În perioada 2020-2022 a fost ridicat de ofiţerii antidrog de 5 ori. Într-una dintre situaţii, fusese reclamat chiar de Vlad Pascu pentru trafic de droguri", mai spune Cristina Filip, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Pedeapsă mai blândă pentru Maru, dealerul care-i vindea droguri lui Vlad Pascu. Decizia nu este definitivă