Antena Meniu Search
x

Penitenciarul Târgu Jiu, raiul puşcăriaşilor. Deţinuţii se distrează cu alcool şi au telefoane mobile la discreţie

Penitenciarul din Târgu Jiu a intrat din nou în atenţia presei, după ce, la ultimul control al deţinuţilor, nereguli grave au ieşit la suprafaţă. Telefoane mobile și alcool au fost depistate la mai mulți deținuți aflați în regim deschis la unitatea de detenție din municipiu.

Telefoane mobile și alcool au fost depistate la mai mulți deținuți

Penitenciarul din Târgu Jiu a intrat din nou în atenţia presei, după ce, la ultimul control al deţinuţilor, nereguli grave au ieşit la suprafaţă.

Telefoane mobile și alcool au fost depistate la mai mulți deținuți aflați în regim deschis la unitatea de detenție din municipiu.

Astfel, 15 persoane aflate la Gospodăria închisorii au fost depistate de paznicii instituției având asupra lor doze de bere, dar și mai multe telefoane mobile aflate la încărcat, în celule.

Presa locală precizează că, în ciuda gravității situației, vinovații nu ar fi fost pedepsiți, iar directorul Penitenciarului din Târgu Jiu ar fi fost acuzat că a beneficiat de anumite cadouri de la unii deţinuţi, în schimbul unui trai mai uşor în puşcărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Penitenciarul Târgu Jiu, raiul puşcăriaşilor. Deţinuţii se distrează cu alcool şi au telefoane mobile la discreţie