Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Acţiune mamut cu aproape o mie de poliţişti şi jandarmi, în complexul comercial Europa. Zeci de persoane săltate de mascaţi

Complexul comercial Europa, aflat la marginea Bucureştiului, a fost luat cu asalt în această dimineaţă. Aproape o mie de poliţişti şi jandarmi fac percheziţii într-un dosar privind infracţiuni economice şi judiciare.

de Veronica Micu

la 31.07.2019 , 11:16

Acţiune mamut cu aproape o mie de poliţişti şi jandarmi, în complexul comercial Europa. Zeci de persoane săltate de mascaţi - Arhivă

Complexul comercial Europa, aflat la marginea Bucureştiului, a fost luat cu asalt în această dimineaţă. Aproape o mie de poliţişti şi jandarmi fac percheziţii într-un dosar privind infracţiuni economice şi judiciare.

Poliţia a descins, în această dimineaţă, în complexul comercial Europa, fiind vizate mai multe infracţuni, atât de natură econimică, cât şi judiciară.

Acţionează aproximativ 700 de poliţişti, din toate structurile Poliţiei Capitalei, şi peste 250 de jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Articolul continuă după reclamă

Operaţiunea are şi suportul aerian asigurat de Inspectoratul general de Aviaţie din cadrul MAI.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sunt puse în aplicare peste 40 de autorizaţii de percheţiţie în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Ialomiţa, precum şi mandate de aducere emise pe numele a peste 100 de persoane, suspecţi şi martori.

Aceste persoane vot fi audiate în sedii ale subunităţilor de poliţie din Bucureşti. 

Întreaga activitate beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale.

Documentarea infracţiunilor cercetate a început în luna februarie, activitatea din această zi fiind programată încă de la începutul lunii iulie, se mai arată în comunicat.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Acţiune mamut cu aproape o mie de poliţişti şi jandarmi, în complexul comercial Europa. Zeci de persoane săltate de mascaţi