Antena Meniu Search
x

Percheziţii de amploare la Ploieşti. 30 de persoane sunt aduse la audieri, într-un dosar de proxenetism

Polițiștii din Prahova și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române efectuează 4 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de proxenetism.

Polițiștii din Prahova și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române efectuează 4 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de proxenetism. 30 de persoane vor fi aduse la sediul poliției pentru audieri.

La data de  10 iulie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale Inspectoratul General al Poliţiei Române efectuează 4 percheziţii domiciliare, în municipiul Ploieşti, la persoane bănuite de proxenetism.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada aprilie - iulie 2017, persoanele în cauză ar fi comis acte de proxenetism în diverse locații din municipiul Ploiești. Poliţiştii vor aduce 30 de persoane la sediu pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. La acțiune participă și jandarmi din cadrul Grupării Mobile "Matei Basarab"Ploiești.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Percheziţii de amploare la Ploieşti. 30 de persoane sunt aduse la audieri, într-un dosar de proxenetism