Antena Meniu Search
x

Video Percheziţii în Bucureşti și mai multe județe, în cazul unei firme care a vândut reactivi chimici expirați unor spitale private şi de stat

Încă un atentat la sănătatea românilor! Mai multe spitale şi clinici din ţară, de stat dar şi private, ar fi folosit timp de patru ani reactivi chimici expiraţi sau neconformi. 

Alin Stan
de Alin Stan

la 08.07.2021, 14:09

Vezi și

O firmă din Capitală e acuzată că ar fi produs și vândut substanțele folosite în domeniul medical, fără a avea dreptul să desfășoare astfel de activități. 

Vorbim despre 19 percheziții domiciliare, în municipiul București și județele Ilfov, Brașov și Dâmbovița într-un dosar ce vizează săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave și trafic de produse sau substanțe toxice. 

Din probatoriul administrat rezultă că în din anul 2017 și până în prezent, reprezentanții unei societăți comerciale ar fi indus în eroare partenerii comerciali cu privire la calitatea produselor livrate, precum și faptul că ar deține produse și substanțe toxice folosite în domeniul medical, fără a avea dreptul să desfășoare astfel de activități. 

Reactivii chimici vizați sunt utilizați în analize de laborator, atât în unități spitalicești de stat, cât și private. Cercetarile continua sub supravegherea Parchetului de pe Langa Tribunalul Bucuresti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Percheziţii în Bucureşti și mai multe județe, în cazul unei firme care a vândut reactivi chimici expirați unor spitale private şi de stat