Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Percheziţii la biroul şi casa "avocatei diavolului" din Iaşi. De ce o acuză procurorii pe Gianina Poroșnicu

Avocata Gianina Poroșnicu, cunoscută drept "avocata diavolului", a fost vizată azi de procurorii din Iași. La casa acesteia, dar şi pe alte proprietăţi s-au făcut percheziții. Ar fi vorba, spun surse, de evaziune fiscală. Se presupune că avocata ar fi luat bani, fără a fi fiscalizaţi. Şi nu este singurul dosar care o vizează. 

de Clara Mihociu

la 29.07.2024 , 13:49

Surse din anchetă vorbesc despre un dosar de evaziune fiscală. Nu se ştie cu exactitate despre ce prejudiciu vorbim în acest moment, dar ar fi vorba despre sume destul de importante.

În cazul unor dosare, care implicau sume mari de bani, avocata şi-ar fi luat onorariul într-un mod în care ar fi reuşit să scape de acele taxe şi impozite. Rămâne de văzut ce vor spun şi oficial anchetatorii cu privire la această situaţie. 

Încă de dimineaţă, mai mulţi procurori, dar şi poliţişti au mers la ea acasă, o casă monumente istoric aflată în zona centrală a Iaşului, dar şi în alte două locaţii. După câteva ore, au plecat de acolo cu mai multe documente, pe care le vor analiza în acest dosar.

Vezi și

Avocata a reprezentat mai mulţi interlopi din Iaşi

Pe acelaşi subiect

Întra-adevăr nu este singurul dosar în care este vizată această avocată, destul de cunoscută atât în Moldova, cât şi în toată ţara. La sfârşitul anului trecut, se discuta despre un all dosar în care era implicat numele ei, după ce nu ar fi păstrat secretul profesional.

Ea a devenit cunoscută, după ce, cu ani în urmă, a reprezentat mai mulţi interlopi din Iaşi, iar în ultimii ani s-a axat pe cazuri grave.

Acum reprezintă familia Alexandrei, tânăra care a murit la Spitalul din Botoşani, după ce ar fi fost neglijată de medici, însărcinată fiind când a ajuns acolo, dar l-a reprezentat, de asemenea, şi pe tânărul erou din Londra, care a ajutat în momentul unui atac terorist.

Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Percheziţii la biroul şi casa "avocatei diavolului" din Iaşi. De ce o acuză procurorii pe Gianina Poroșnicu