Antena Meniu Search
x

Dubla crimă din Timișoara: Polițiști și luptători au forțelor speciale au împânzit o clădire din zonă gării Timișoara Nord

Polițiști și luptători ai forțelor speciale efectuează percheziții la o clădire rezidențială din Timișoara, acolo unde s-ar afla un individ extrem de periculos. Este căutat individul care a ucis doi bătrâni, în casa lor. Bărbatul a reuşit să fugă cu 12.000 de lei, după ce ar fi acţionat, se pare, la pont.

de Redactia Observator

la 29.06.2023, 17:03

polițist
Percheziții la o clădire rezidențială din Timișoara. Zona a fost împânzită de polițiști și luptători au forțelor speciale - Shutterstock (arhivă)

Percheziții la o clădire rezidențială din zona Gării de Nord din Timișoara. Zona a fost împânzită de polițiști și luptători au forțelor speciale. Reporterul Observator Iulia Pop transmite că oamenii legii au evacuat zona din jurul imobilului, pentru că înăuntru s-ar afla un individ deosebit de periculos, autor al crimelor din Timișoara. La fața locului continuă să vină efective ale Poliției. Revenim cu amănunte.

Dublă crimă în Timișoara. Criminalul, căutat de polițiști

Înainte de atac, presupusul suspect este filmat de camerele de supraveghere în timp ce dădea târcoale imobilului în care locuiau cei doi bătrâni, chiar în centrul istoric al Timişoarei, în apropiere de Tribunal. Cu gluga pe cap, după ora 22, intră pe uşa clădirii istorice care este deschisă zi şi noapte. Soţii, de 75 şi 78 de ani, vorbeau la telefon cu un nepot din Germania. La un moment dat, acesta a auzit ţipete, iar apelul s-a întrerupt. Speriat, şi-a sunat vărul, care a venit într-un suflet la apartament. 

"Nu a putut să-l oprească. Avea un baston bătrânul, şi el, ruda care a venit, l-a luat de jos şi când să-l atace s-a apărat", povesteşte un martor. Când s-a dezmeticit, ruda a observat şi trupurile vârstinicilor, care fuseseră înjunghiaţi mortal. După dubla crimă, agresorul a ieşit în fugă şi s-a îndreptat către bulevardul Tache Ionescu. După câteva zeci de metri, s-a oprit într-un parc, unde a aruncat lângă o bancă o mănuşă de construcţii plină de sânge. 

Surse din anchetă spun că atacul ar fi avut loc la pont. Femeia era administratorul clădirii şi abia încasase banii pentru întreţinere. Avea în casă 12.000 de lei, iar bărbatul a reuşit să fugă cu toţi banii. "Geanta cu încasările de la locatari era la intrarea în apartament, iar criminalului, povestesc vecinii, chiar bătrâna i-a deschis uşa în timp ce vorbea la telefon", a relatat Iulia Pop, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Dubla crimă din Timișoara: Polițiști și luptători au forțelor speciale au împânzit o clădire din zonă gării Timișoara Nord