Antena Meniu Search
x

Video Criminalul din Timișoara, de negăsit la mai bine de 40 de ore după ce i-a ucis pe cei doi bătrâni. Rudele vor ajunge în țară pentru înmormântare

Şi poliţiştii din Timişoara sunt în alertă şi încă îl caută pe individul care a ucis doi bătrâni, în casa lor. Deşi a fost surprins de camerele de supraveghere, şi s-a luptat în casă cu nepotul celor doi bătrâni, poliţiştii încă nu au reuşit să dea de urma bărbatului. El a reuşit să fugă cu 12.000 de lei, după ce ar fi acţionat, se pare, la pont.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 29.06.2023, 14:29

Vezi și

Orașul este scotocit și la această oră de polițiști, în căutarea criminalului. Au fost analizate până acum sute de camere de supraveghere, în încercarea de a-i reface traseul, de a-l identifica și de a-l captura.

La mai bine de 40 de ore, criminalul este de negăsit

S-au făcut, de asemenea, mai multe audieri care au avut loc în cursului zilei de ieri, azi-noapte, dar și astăzi. La mai bine de 40 de ore după ce s-a dat alarma la Timișoara, acest suspect principal este în continuare de negăsit, deși a fost dat deja publicității portretul său robot făcut pe baza descrierii nepotului care a sosit la fața locului alertat de ruda cu care bătrâni vorbeau la telefon și care a și sunat la 112.

În acest caz însă au fost făcute două apeluri la 112. Pe de-o parte de ruda venită să-i verifice pe bătrâni și, pe de altă parte, de o femeie care, la rândul ei, a fost alertată de către fiica bătrânilor, care și ea se află în Germania.

Din moment în moment, astăzi, la Timișoara vor sosi rudele bătrânilor pentru a le ridica trupurile neînsuflețite și pentru a îi înmormânta. Anchetatorii continuă această operațiune extrem de dificilă și fac în continuare apel la populație să ofere toate informațiile pe care le pot avea în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Criminalul din Timișoara, de negăsit la mai bine de 40 de ore după ce i-a ucis pe cei doi bătrâni. Rudele vor ajunge în țară pentru înmormântare