Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Percheziţii la un adăpost ilegal de câini în Giurgiu. Proprietara, bănuită că ar fi maltratat şi chiar ucis unele animale

Descinderi într-o localitate din Giurgiu. Poliţiştii au făcut percheziţii pe proprietatea unei localnice suspectată că a adunat şi adăpostit peste 400 de câini. Femeia este bănuită că ar fi chinuit animalele, iar pe unele le-ar fi omorât. 

de Ana Grigore

la 08.10.2024 , 13:37

Polițiștii au făcut descinderi în această dimineață la o adresa din localitatea Băneasa, județul Giurgiu. Au găsit aici sute de animale care ar fi fost maltratate și unele chiar ucise de femeia de 49 de ani. E bănuită că a adunat animalele aici și pe unele dintre ele le-ar fi ucis. Autoritățile au găsit aici un câine mort, dar și mai multe animale cu cozile tăiate. Toți câinii vor fi trimiși la mai multe adăposturi din țară. Femeia e cercetată pentru cruzime și ucidere cu intenție a animalelor fără drept.

Vezi și
Ana Grigore Like

Mereu am fost curioasă să aflu ce se întâmplă în jurul meu, să cunosc oameni și povești. Meseria aceasta mă caracterizează cel mai bine și cred că ea m-a ales pe mine înainte ca eu să o aleg pe ea.

Întrebarea zilei
Vă costă mai mult chiria anul acesta faţă de 2023?
Observator » Evenimente » Percheziţii la un adăpost ilegal de câini în Giurgiu. Proprietara, bănuită că ar fi maltratat şi chiar ucis unele animale