Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Percheziţii la Spitalul Penitenciar Rahova după ce mai mulţi deţinuţi au fost snopiţi în bătaie. Un director şi 18 gardieni au fost săltaţi de mascaţi!

Directorul Spitalului Penitenciar Rahova este cercetat de anchetatori pentru că ar fi agresat mai mulţi deţinuţi. Acesta a fost ridicat de procurori.

de Redactia Observator

la 08.02.2018 , 09:17

Percheziţii la Penitenciarul Rahova după ce mai mulţi deţinuţi au fost snopiţi în bătaie

Directorul Spitalului Penitenciar Rahova este cercetat de anchetatori pentru că ar fi agresat mai mulţi deţinuţi.

Ieri, procurorii şi poliţiştii de la Trupele Speciale au efectuat mai multe percheziţii la Spitalul Penitenciar Rahova, inclusiv la Spitalul Penitenciar Rahova, într-un dosar în care mai mulţi angajaţi au fost acuzaţi că au snopit în bătaie.

Pe lângă directorului Spitalului Penitenciar Rahova, alţi 18 angajaţi ai unităţii sunt cercetaţi, opt dintre ei fiind reţinuţi pentru 24 de ore. Dintre cei reţinuţi, patru sunt propuşi spre arestare preventivă.

Articolul continuă după reclamă

Un medic al unităţii de detenţie este cercetat sub control judiciar pentru abuz în serviciu şi favorizarea făptuitorului.

Acuzaţii sunt de supunere la rele tratamente, lovire şi alte violenţe, fals intelectual, favorizarea făptuitorului, influenţarea declaraţiilor.

Potrivit unor surse, gardienii au falsificat, împreună cu medici ai spitalului, actele medicale ale deţinuţilor snopiţi în bătaie pentru ca aceştia să nu aibă documente în baza cărora să poată face plângeri penale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Percheziţii la Spitalul Penitenciar Rahova după ce mai mulţi deţinuţi au fost snopiţi în bătaie. Un director şi 18 gardieni au fost săltaţi de mascaţi!