Antena Meniu Search
x

Video Pericol pe Drumul Expres Craiova-Pitești, s-au furat plasele care susțin pietrele de sub poduri. "S-a depășit orice limită!"

Un nou act de vandalism pune în pericol vieţi pe drumurile publice. După indicatoarele de circulaţie furate, hoţii au pus ochii pe plasele care susțin pietrele pe Drumul Expres Craiova - Piteşti. Drumarii au depus deja plângere la Poliţie. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 08.05.2023, 14:53

Vezi și

S-a întâmplat în zona localității Balș, pe Drumul Expres Craiova - Pitești. Dacă vor fi prinși, făptașii riscă să fie cercetați nu doar pentru distrugere sau vandalism, ci și pentru  punerea în pericol a circulației. Iar pedeapsa în acest caz poate să ajungă până la 3 ani de închisoare. Furtul a fost comis weekend-ul trecut și constatat în această dimineață, de drumarii care au făcut revizia pe acest tronson. Hoții au furat plasele galvanizate care susțineau pietrele, pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați. Drumarii spun că valoarea plaselor nu este foarte mare, dar importanța lor este vitală pentru siguranța circulației.

"De pe zona drumului se fură multe, indicatoare, catadioptrii, coșuri de gunoi, mobilier etc. Dar, de data asta s-a depășit orice limită, au fost furate plasele care susțin pietrele din gabioanele montate pe DEx 12, în zona podurilor. Aceste gabioane au un rol foarte important pentru siguranța podurilor, stopează eroziunea malurilor. SDN Slatina a depus plângere penală pentru distrugere și furt", au transmis reprezentanții DRDP Craiova.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hoții au furat plasele care susțin pietrele de sub poduri, pe Drumul Expres Craiova - Pitești

Nu este prima dată când dispar indicatoare rutiere sau alte semnalizatoare de pe drumurile naționale, iar lipsa acestora pune într-un real pericol participanții la trafic. Reprezentanții secției de Drumuri Naționale din Slatina au depus, în această dimineață, o plângere la poliție și așteaptă să fie prinși făptașii, pentru că furtul s-a comis chiar în zona de siguranță a podurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Pericol pe Drumul Expres Craiova-Pitești, s-au furat plasele care susțin pietrele de sub poduri. "S-a depășit orice limită!"