Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Crezând că a prins "monstrul", un pescar din Arad a scos la mal un om (Video)

Un pescar din Arad nu va uita niciodată aventura prin care a trecut, în timp ce pescuia pe râul Mureş. După o trăsătură puternică la una din lansete, el a scos la mal un om, în loc de peşte.

de Cristian Ionescu

la 16.08.2020 , 15:35

  • În loc de peşte, la capătul liniei se afla un bărbat
  • Omul căzuse dintr-o barcă

Pescarul agăţase în lansetă un bărbat cu handicap, care căzuse dintr-o barcă şi care se putea îneca oricând. Însă, dus de apă, a nimerit în zona în care pescarul aruncase lansetele agăţându-se de fire.

Fiind noapte şi crezând că tocmai a luat captura vieţii, pescarul a depus eforturi uriaşe ca să scoată captura pe mal. Nu mică i-a fost mirarea, când la capătul firului a apărut un bărbat, care i-a mulţumit că l-a salvat şi i-a spus ce se întâmplase cu el.

În scurt timp, jandarmii, pompierii și polițiștii din Arad au fost alertați că o barcă pe râul Mureș, în zona localității Milova, s-a scufundat, iar bărbații din barcă au căzut în apă.

Vezi și

Trei bărbați se urcaseră într-o barcă cu vâsle, al patrulea rămânând la mal, iar la un moment dat barca a luat apă și s-a scufundat. Bărbații căzuți în apă au încercat să se salveze, însă au fost purtați în aval de curentul apei, iar la un moment dat cei trei bărbați s-au depărtat unul de celălalt din cauza curentului puternic și a întunericului.

Au fost purtați de ape câțiva kilometri, iar în zona localității Ususău bărbatul cu handicap locomotor s-a agățat întâmplător în linia pescarului.

Ulterior, jandarmii au găsit şi celelalte persoane care căzuseră din barcă. Oamenii fuseseră duşi de apă câţiva kilometri.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Crezând că a prins "monstrul", un pescar din Arad a scos la mal un om (Video)