Antena Meniu Search
x

Peste 50 de amatori de canotaj s-au întrecut într-o nouă ediţie a campaniei Descoperă România

A fost forfortă mare pe faleza Dunării din Galaţi, unde s-a desfăşurat o nouă ediţie a campaniei Descoperă România.

Vezi și

 A fost forfortă mare pe faleza Dunării din Galaţi, unde s-a desfăşurat o nouă ediţie a campaniei Descoperă România. Peste 50 de amatori de canotaj s-au înscris la o competiţie, unde au putut să-l cunoască pe celebrul Ivan Patzaichin.

Ivan Patzaichin vâsleşte alături de 10 jurnalişi care trag tare să ajungă primii la linia de sosire. Pentru că şi-a conservat energia în primele runde, echipa veteranilor işi surprinde adversarii cu o revenire spectaculoasă.

Veteranii sunt primii! Rechinii şi jurnaliştii se luptă pentru locul secund. Câţiva sportivi par să nu simtă oboseală şi pornesc o nouă luptă dincolo de linia de sosire.

Deşi sunt canotori cu experienţă, câştigătorii competiţiei au fost nerăbdători să fie decoraţi cu medalii. Şi pentru Ivan Patzaichin a fost o zi reuşită, chiar dacă echipa lui s-a clasat pe locul al treilea. Campionului i s-a împlinit o dorinţă ieri.

Majoritatea concurenţilor au urcat pentru prima dată într-o cantocă, o ambarcaţiune concepută de Ivan Patzaichin. Cursele nautice se vor muta în următoarele săptămâni la Călăraşi şi Arad. Marea finală este programată pentru 31 august, la Tulcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Peste 50 de amatori de canotaj s-au întrecut într-o nouă ediţie a campaniei Descoperă România