Antena Meniu Search
x

Peste 50 de amatori de canotaj s-au întrecut într-o nouă ediţie a campaniei Descoperă România

A fost forfortă mare pe faleza Dunării din Galaţi, unde s-a desfăşurat o nouă ediţie a campaniei Descoperă România.

la 17.08.2014, 11:02
Vezi și

 A fost forfortă mare pe faleza Dunării din Galaţi, unde s-a desfăşurat o nouă ediţie a campaniei Descoperă România. Peste 50 de amatori de canotaj s-au înscris la o competiţie, unde au putut să-l cunoască pe celebrul Ivan Patzaichin.

Ivan Patzaichin vâsleşte alături de 10 jurnalişi care trag tare să ajungă primii la linia de sosire. Pentru că şi-a conservat energia în primele runde, echipa veteranilor işi surprinde adversarii cu o revenire spectaculoasă.

Veteranii sunt primii! Rechinii şi jurnaliştii se luptă pentru locul secund. Câţiva sportivi par să nu simtă oboseală şi pornesc o nouă luptă dincolo de linia de sosire.

Deşi sunt canotori cu experienţă, câştigătorii competiţiei au fost nerăbdători să fie decoraţi cu medalii. Şi pentru Ivan Patzaichin a fost o zi reuşită, chiar dacă echipa lui s-a clasat pe locul al treilea. Campionului i s-a împlinit o dorinţă ieri.

Majoritatea concurenţilor au urcat pentru prima dată într-o cantocă, o ambarcaţiune concepută de Ivan Patzaichin. Cursele nautice se vor muta în următoarele săptămâni la Călăraşi şi Arad. Marea finală este programată pentru 31 august, la Tulcea.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Peste 50 de amatori de canotaj s-au întrecut într-o nouă ediţie a campaniei Descoperă România