Antena Meniu Search
x

Peste 700 de hectare de mirişte distruse de flăcări în Giurgiu. Intervenție de 18 ore a pompierilor pentru a stinge incendiul

O suprafaţă de aproximativ şapte sute de hectare de vegetaţie uscată, stuf şi mirişte de porumb a ars în noaptea de spre luni, în comuna Vedea, judeţul Giurgiu, de la un foc deschis în spaţii deschise, lăsat nesupravegheat, pompierii giurgiuveni au acţionat timp de 18 ore pentru stingerea incendiului, transmite Agerpres.

de Redactia Observator

la 02.10.2023, 11:26

Pompieri la o intervenţie, imagine ilustrativă
O suprafaţă de 700 de hectare de mirişte a ars la Vedea, pompierii au acţionat 18 ore pentru stingere - Shutterstock

"ISU Giurgiu a fost solicitat duminică după-amiază să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată în comuna Vedea. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu două autospeciale de stingere şi o cisternă. Aceştia au constatat faptul că incendiul se manifesta pe o suprafaţă mare, cu multe focare", se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de ISU Giurgiu.

Pentru stingerea incendiului şi lichidarea tuturor focarelor, pompierii au acţionat timp de 18 ore. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un foc în aer liber, lăsat nesupravegheat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Peste 700 de hectare de mirişte distruse de flăcări în Giurgiu. Intervenție de 18 ore a pompierilor pentru a stinge incendiul