Antena Meniu Search
x

Video Petrecere fără limite pe litoral, de la nord la sud: 75.000 de turişti în weekend

Pe litoral, de la nord la sud, a fost distracţie fără limite. Noaptea s-a transformat rapid în zi, iar miile de petrecăreţi au rămas pe plajă. Au avut parte de soare, iar unii s-au încumetat şi la o baie. Mamaia, Vama Veche şi Costineşti se pregătesc pentru o nouă repriză de muzică, dans şi bucurie.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 29.04.2023, 19:34

Vezi și

Litoralul a atras, ca în fiecare an, mii de oameni în minivacanţa de 1 Mai. Noul sezon estival a început cu relaxare, dar şi cu prima baie în mare pentru cei mai curajoşi. "Se putea şi mai rece, dar e ok. Nu bate spre minus, dar oricum e... acceptabilă", spune un bărbat. Meteorologii spun că apa a avut 11-12 grade. În aer au fost 15 grade, suficiente pentru unii să se bronzeze, în vreme ce alţii au stat cu geaca pe ei.

În Mamaia au fost peste 10.000 de petrecăreţi doar la festivalul Sunwaves

În Vama Veche, plaja a fost plină până la refuz de tineri. Cu nisipul sub tălpi şi cu muzica în boxe, au început petrecerea de la amiază. "Ce facem? Ne distrăm frumos, bem ceva. Am venit cu gaşca. Suntem aici party people in the mix", spune un tânăr. Sânziana are 12 ani şi a venit să transpună marea pe pânză, cu sursa de inspiraţie la doi paşi. "Am descoperit că îmi place foarte mult să pictez în cuţit. Şi am zis că vreu să pictez marea, aşa în cuţit", spune Sânziana.

În Mamaia, unde au fost peste 10.000 de petrecăreţi doar la festivalul Sunwaves, atmosfera electrizantă s-a mutat, după zorii zilei, în beach baruri. Mulţi tineri, deloc obosiţi, şi-au etalat ţinutele extravagante şi au continuat petrecerea. "Este bine, este bine! Am cunoscut o grămadă de oameni din diferite ţări, a fost un lucru diferit. A fost cea mai bună parte din viaţa mea. Nu ştiu de ce, dar a fost. Mă voi reîntoarce anul viitor", spune un turist din Italia.

Noaptea trecută, toate staţiunile au răsunat a muzică şi distracţie. Într-o atmosferă ceva mai extravagantă, energia a fost la cote maxime şi în Mamaia. Pe litoral se anunţă încă o noapte albă pentru cei circa 75.000 de turişti din ţară şi străinătate care au ajuns acolo în acest weekend.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Petrecere fără limite pe litoral, de la nord la sud: 75.000 de turişti în weekend