Antena Meniu Search
x

Video Petrecere la final de liceu pe stadionul din Târgu Jiu: "Fiecare profesor moare de fiecare dată când i se duce o generație și renaște toamna când vin bobocii"

Stadionul din municipiul Târgu Jiu a devenit neîncăpător, ieri, când a gazduit petrecerea de final de ciclu pentru sute de absolvenți de liceu. Îmbrăcaţi în robe, emoţionaţi, elevii și-au luat adio de la colegii și de la profesorii alături de care au petrecut o mulţime de clipe frumoase în ultimii patru ani. 

Alin Stan
de Alin Stan

la 31.05.2022, 08:48

Vezi și

Cu emoții mari, ba chiar cu lacrimi în ochi şi cu un strop de tristeţe, sute de elevi de clasa a XII-a din Târgu Jiu şi-au luat adio de la anii de liceu.

La final de liceu

Alexandru Ciuncanu, absolvent al CNTV: Trecând de la copilărie, la adolescență și apoi viața de adult. Consider ca am profitat la maximum, acești ani au fost definitori în construirea caracterului meu și sper ca și în continuare anii să fie la fel de frumoși.

Proaspeţii absolvenţi şi-au luat rămas bun de la colegii alături de care şi-au petrecut o bună parte din ultimii patru ani.

Pe acelaşi subiect

Alexandru Ciuncanu, absolvent al CNTV: Cu siguranță o să-mi dor de colegii mei și abia aștept întâlnirile de 10 ani, de 20 și să discutăm despre împlinirile noastre în viață.

Ștefania Blida, absolventă: Noul început va veni cu vitalitate și cu forță, putere și încredere în noi și în viitorul nostru.

Cei mai mulți dintre ei nu au reuşit să-şi stăpânească emoţiile, iar acestea au ajuns şi la profesorii care i-au îndrumat în toţi aceşti ani.

Marcela Mrejeru, dirigintă: Fiecare profesor moare de fiecare dată când i se duce o generație și renaște toamna când vin bobocii de clasa a 9-a și o luăm de la capăt.

Copleşit de emoţii a fost și edilul oraşului, care şi-a amintit de ale tinereţii valuri.

Marcel Romanescu, primar Târgu Jiu: Mi se pare dor de anii de liceu, mai ales că suntem în seara în care/ absolvenții de la Colegiul Național Tudor Vladimirescu au defilat prin fața părinților.

După festivitatea de absolvire, elevii au avut parte şi de un concert pe cinste. Acum, se pregătesc pentru examenul maturității.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Petrecere la final de liceu pe stadionul din Târgu Jiu: "Fiecare profesor moare de fiecare dată când i se duce o generație și renaște toamna când vin bobocii"