Antena Meniu Search
x

Video Petrecere sângeroasă într-o vilă din Bușteni. Fiul fostului lider al clanului Sportivilor și-a înjunghiat în cap prietenul și s-a făcut nevăzut

Scene sângeroase într-o vilă de lux din Buşteni! Protagonişti - băiatul fostului lider al clanului Sportivilor şi fiul patronului uneia dintre cele mai cunoscute firme de pază din Bucureşti. Puştii s-au luat la ceartă iar unul dintre ei a scos cuţitul şi a atacat. Fiul fostului interlop l-a înjunghiat pe prietenul său şi s-a făcut nevăzut.

de Redactia Observator

la 26.01.2022, 20:33

Vezi și

Andrei Nica, fiul de 17 ani al lui Robert Nica, fostul lider al clanului Sportivilor a plecat la Buşteni sâmbătă cu Alberto Şovar, fiul patronului uneia dintre cele mai cunoscute firme de pază din București. O gaşcă mare, pregătită pentru o petrecere pe cinste.

Alberto îşi sărbătorea ziua de naştere - luni a împlinit 21 de ani. Iar distracţia a avut loc în vila de lux a familiei Şovar. La un moment dat, Nica junior s-ar fi luat la ceartă cu un invitat. Aşa că Alberto i-ar fi dat două variante tânărului Nica - ori se linişteşte, ori pleacă. Nervos peste măsură, tânărul s-ar fi dus să-şi facă bagajul. Doar că, în loc să se calmeze, adolescentul ar fi luat un cuţit şi l-ar fi atacat pe Alberto. L-a lovit în cap şi a fugit.

Alberto Şovar a fost atacat cu un cuțit de Andrei Nica

Cristi Georgescu, reporter: ”După ce şi-a lovit prietenul, spun surse aproapiate anchetei, agresorul a ieşit din vilă cu ghiozdanul în spate, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat şi s-a făcut nevăzut. Mai multe maşini de poliţie au ajuns imediat aici, dar bărbatul nu a fost de găsit”.

Pe acelaşi subiect

Prietenii lor au sunat la poliţie şi au chemat ajutoare. Medicii au venit de urgenţă, l-au pansat pe rănit şi l-au dus la spital.

George Duță, purtător de cuvânt SAJ Prahova: ”Plagă la nivelul scalpului, sângerare moderată. Acesta a fost evaluat, i s-a făcut tratamentul de specialitate”.

Fiul lui Robert Nica, fostul lider al clanului Sportivilor, s-a făcut nevăzut după atac

Poliţiştii au plecat imediat şi au luat la periat toată staţiunea. Fără niciun rezultat. Andrei Nica s-a făcut nevăzut.

Maria Magdalena Rădulescu, IJP Prahova: ”Viaţa nu i-a fost pusă în pericol în urma agresiunii. Se efectuză cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvărşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”.

Vecinii se feresc să vorbească despre incident.

Vecin: ”S-au bătut unii pe aici”.

Vecin: ”Când am ieşit afară erau două maşini de poliţie. A plecat salvarea cu cineva”.

Vecină: ”Eu am auzit, dar am zis că nu mă bag. Am auzit doar în curte, o dată: Băi, stai liniştit!”

Victima nu a făcut plângere pe numele prietenului care l-a atacat cu cuțitul

Alberto nu ar fi făcut plângere penală pe numele prietenului său şi i-ar fi motivat purtarea în faţa anchetatorilor ca fiind o simplă criză de nervi. Reporterii Observator au încercat să contacteze cele două familii, care n-au vrut să comenteze povestea. Juniorul Nica are termen până la sfârşitul săptămânii să se prezinte la poliţie. În caz contrar, va fi ridicat cu mandat de aducere.

Andrei Nica demonstrează că aşchia nu sare prea departe de trunchi. În aprilie anul trecut apărea într-un videoclip cu Alex Velea şi tatăl său. Filmat la reşedinţa opulentă a familiei Nica.

Tatăl său, Robert Nica, a controlat ani la rândul clanul Sportivilor. O grupare care a semănat teroare în Capitală prin tentative de omor, tâlhării, trafic de droguri şi tortură. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Petrecere sângeroasă într-o vilă din Bușteni. Fiul fostului lider al clanului Sportivilor și-a înjunghiat în cap prietenul și s-a făcut nevăzut