Antena Meniu Search
x

Video Berbecul Costel, camaradul jandarmilor din Bucureşti, a ieșit la pensie. ”L-am folosit la clanul Cămătarilor, la clanul Sportivilor, la Corduneni”

Este deschizător de uşi, la propriu, şi vrednic partener al mascaţilor. Nu de puţine ori a intrat neinvitat în casele vizitate de anchetatori. A fost spaima clanurilor interlope, dar şi a infractorilor la costum. Despre Costel, este vorba, berbecul Brigăzii Speciale a jandarmilor din Bucureşti, un echipament căruia nu i-a stat nimic în cale. Până azi, când a ieşit la pensie.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 09.10.2021, 21:13

Vezi și

Costel are darul de a nu trece neobservat. Aşa şi-a făcut apariţia mai bine de zece ani în toate casele unde jandarmii au descins. Un berbec veritabil, care cântăreşte aproape 30 de kilograme. În fapt, un echipament care doboară în câteva secunde aproape orice uşă.

Berbecul jandarmilor bucureșteni a ”trăit” vremuri de glorie

Drumul lui Costel alături de jandarmi nu a fost uşor. A văzut multe, mărturisesc militarii, care au decis cu greu că până şi camaradul Costel trebuie să iasă la pensie.

Jandarm: ”La casat, şi-a dat duhul. Ultima misiune i-a venit de hac. L-am folosit la clanul Cămătarilor, la clanul Sportivilor. Pe la Corduneni am fost”.

Pe acelaşi subiect

Costel a fost înlocuit cu un berbec nou, numit Pablo

Vremurile de glorie s-au dus, Costel a "îmbătrânit", aşa că e timpul pentru forţe proaspete.

Jandarm: ”Costel are un nepot nou. Pablo îl cheamă. Pablo e făcut în Spania, mult mai sănătos decât bunicul lui”.

Că e Pablo sau Costel, jandarmii au o vorbă şi o speranţă. Preferă ca berbecul-deschizător de uşi să fie folosit cât mai rar cu putinţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Berbecul Costel, camaradul jandarmilor din Bucureşti, a ieșit la pensie. ”L-am folosit la clanul Cămătarilor, la clanul Sportivilor, la Corduneni”