Antena Meniu Search
x

Petreceri clandestine sparte de poliţişti, după ce tinerii s-au dat singuri de gol. Au curs amenzile pentru cei care au sfidat restricțiile

Petrecerile s-au ţinut lanţ azi noapte peste tot prin ţară. Tinerii au petrecut şi au dansat, uitând de toate restricţiile. Şi pentru că au ţinut să arate asta şi pe reţelele de socializare, imaginile au ajuns şi la poliţie. În mai multe locuri, poliţiştii au spart distracţia şi au împărţit amenzi atât pentru organizatori, cât şi pentru participanţi. 

Vezi și

Muzica a răsunat azi noapte în Predeal, la o petrecere, într-un club de lux. Cum tinerii nu au rezistat tentaţiei de a se lăuda cu petrecerea pe reţelele de socializare, imaginile au ajuns şi la poliţişti. Aşa că nu a mai durat mult până s-au trezit cu ei la poartă. Masca de protecţie şi distanţarea la control. 

Platformele de socializare s-au dovedit a fi duşmanul numărul unul al tinerilor dornici de petreceri. O altă distracţie dintr-o localitate din Maramureş a fost oprită de oamenii legii, după ce mai multe imagini au apărut în mediul online. 

Au curs amenzile pentru cei care au sfidat restricțiile

Petreceri sparte au fost şi în Bucureşti. Poliţiştii au descins în două locuri, un club de lux şi un altul din centrul vechi al Capitalei, unde zeci de tineri petreceau în mijlocul nopţii, chiar dacă, potrivit legii, localurile trebuie să se închidă la ora 21. 

Pentru încălcarea măsurilor sanitare, proprietarul clubului din centrul vechi s-a ales cu o amendă de 5.000 de lei. În plus, 38 de tineri au fost sancţionaţi cu câte 500 de lei. 

Şi în Cluj, poliţiştii au închis o petrecere dintr-un local şi au deschis chiar un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Organizatorul unei petreceri s-a ales cu o amendă de 15.0000 de lei. Alte 82 de persoane au fost sancţionate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Petreceri clandestine sparte de poliţişti, după ce tinerii s-au dat singuri de gol. Au curs amenzile pentru cei care au sfidat restricțiile