Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Piaţa Unirii din Oradea va fi transformată într-un uriaş teren de volei. Pe nisipul fin vor juca echipe de elită din toată lumea

Imaginaţi-vă o plajă aurie, cu nisip fin, înconjurată de clădiri emblematice, în stil art nouveau, chiar în mijlocul unui centrul istoric. Aşa va arăta în această săptămână Piaţa Unirii, din inima Oradei, acolo unde, timp de patru zile, zeci de jucători de volei vor anima întreaga zonă şi o vor transforma într-un loc de distracție și competiție, la turneul internațional de volei - Oradea Beach. 

de Georgiana Botez

la 25.07.2024 , 08:48

Lipsa valurilor şi a brizei mării vor fi singurele lucruri care le vor aminti jucătorilor de volei pe plajă că nu se află pe litoral, ci în mijlocul centrului istoric din Oradea. De câteva zile organizatorii acestui turneu internaţional muncesc la foc continuu pentru ca sportivii să se bucure de cel mai fin şi strălucitor nisip. 

"Nivelul de organizare trebuie să fie la cele mai înalte standarde, iar spectacolul pe care aceştia o să-l ofere, suntem convinşi că va fi apreciat de publicul orădean", spune Paul Szabo, organizator.

Premiile se ridică la mii de euro

Vezi și

Iar cei care vor ajunge zilele acestea în Piaţa Unirii din Oradea, vor avea ce vedea. Pe plaja înconjurată de clădirile istorice, în stil art nouveau, vor juca echipe de elită din întreaga lume.

"Sunt 19 echipe feminine înscrise şi 21 de echipe masculine. Majoritatea sunt din România, dar avem şi echipe internaţionale din Serbia, Liban, Ungaria şi Republica Moldova. Dacă anul trecut a fost o competiţie superbă, anul acesta vă promitem că o să fie ceva şi mai uau. Jocurile se vor desfăşura de joi până duminică, de dimineaţă de la 09:00, până seara la ora 23:00, lăsând posibilitatea să desfăşurăm aceste jocuri în nocturnă", adaugă celălalt organizator, Zoltan Kovacs.

Turneului internațional de volei - Oradea Beach va începe astăzi şi se încheia duminică, atunci când cele mai bune echipe vor urca pe podium. Competiţia va fi una strânsă pentru că premiile puse în joc se ridica la câteva mii de euro.

Georgiana Botez Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Piaţa Unirii din Oradea va fi transformată într-un uriaş teren de volei. Pe nisipul fin vor juca echipe de elită din toată lumea