Antena Meniu Search
x

Pieton lovit mortal de un camion când traversa strada. Tragedie în Sectorul 4 din Capitală

Tragedie în Sectorul 4 din Capitală. Un pieton care voia să traverseze strada a fost lovit mortal de un autovehicul. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, dar nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. 

de Redactia Observator

la 21.11.2023, 12:56

Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 în jurul orei 11:20 cu privire la producerea unui accident rutier pe Str. Turnu Măgurele, din sectorul 4. 

Pietonul a fost lovit pe trecere

"Din primele date, conducătorul unui ansamblu rutier format din autotractor și semiremorca, în vârstă de 43 de ani, s-a deplasat pe Str. Turnu Măgurele dinspre Bd. Constantin Brâncoveanu către Bd. Metalurgiei, iar în dreptul imobilului cu nr. 40, a surprins și accidentat un pieton, care se angajase în traversare.

În urma accidentului de circulație a rezultat decesul pietonului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultat fiind zero", au transmis poliţiştii. 

Traficul a fost restricţionat

Traficul rutier este restricționat la acest moment pe Str. Turnu Magurele, pe banda 1 de circulație, sensul catre Bd. Metalurgiei. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Pieton lovit mortal de un camion când traversa strada. Tragedie în Sectorul 4 din Capitală