Antena Meniu Search
x

Foto Pieton spulberat de o mașină după ce a traversat printr-un loc nepermis, în Galați. Impactul i-a fost fatal bărbatului de 60 de ani

Accident grav în Galați. Un bărbat de 60 de ani a murit, după ce a traversat printr-un loc nepermis și a fost spulberat de o mașină. 

de Redactia Observator

la 22.02.2024, 22:19

Pieton spulberat de o mașină după ce a traversat printr-un loc nepermis, în Galați. Impactul i-a fost fatal bărbatului de 60 de ani
Pieton spulberat de o mașină după ce a traversat printr-un loc nepermis, în Galați. Impactul i-a fost fatal bărbatului de 60 de ani - Facebook / Fii informat Umbrărești

La data de 22 februarie 2024, la ora 18:26, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat telefonic, prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe DN 25, în interiorul localității Ivești, din județul Galați, ar fi avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită grav.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 43 de ani, domiciliat în oraș Roznov, județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25, pe raza comunei Ivești, având direcția de deplasare către municipiul Galați, ar fi surprins și accidentat grav un bărbat, de 60 de ani, din satul Șișcani, județul Vaslui, domiciliat fără forme legale în localitatea Ivești, care s-ar fi angajat în traversarea arterei rutiere prin loc nepermis.

Bărbatul, declarat mort la fața locului

La fața locului au intervenit de urgență și echipaje medicale de la ambulanță, însă bărbatul accidentat nu a răspuns manevrele de resuscitare, fiind constatat, din păcate, decesul.

Pe acelaşi subiect

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea pentru consumul de alcool rezultatul a fost negativ. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest tragic eveniment rutier.

În zona producerii accidentului traficul rutier a fost blocat în totalitate, urmând ca în scurt timp, după finalizarea cercetării la fața locului, acesta să fie reluat pe ambele sensuri de mers.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Pieton spulberat de o mașină după ce a traversat printr-un loc nepermis, în Galați. Impactul i-a fost fatal bărbatului de 60 de ani