Antena Meniu Search
x

Pilotul de raliuri Daniel Onoriu, internat la ATI Floreasca. Are nevoie urgentă de sânge

Cunoscutul pilot de raliuri Daniel Onoriu, în vârstă de 43 de ani, se află internat pe Secția de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic de Urgență Floreasca din Capitală. Familia a făcut un apel umanitar pentru donare de sânge. 

de Redactia Observator

la 06.12.2021, 11:05

Pilotul de raliuri Daniel Onoriu, internat la ATI Floreasca. Are nevoie urgentă de sânge
Pilotul de raliuri Daniel Onoriu, internat la ATI Floreasca. Are nevoie urgentă de sânge - Facebook/Daniel Onoriu

”Toti cei care au posibilitatea, doresc și pot să doneze sânge (indiferent de grupa sanguină sau Rh) o pot face la Centrul de Transfuzie Sanguina aflat pe Str. Dr. Felix 89 (Piaţa Victoriei). Program: Luni-Vineri 7:00-14:00. Donatorii vor mentiona obligatoriu, la receptie: pentru Daniel Onoriu, spitalul Floreasca, orice grupa de sange este compatibila. Rog atat cunoscutii cat si orice alt om binevoitor sa-si rupa din timpul lui pentru a salva si timpul meu”, se arată în mesajul de apel umanitar distribuit pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Daniel Onoriu nu e la prima problemă medicală majoră. În 2006, Daniel a suferit un accident cumplit de motocicletă în urma căruia a stat 9 zile de comă, cu coaste rupte și având stomacul perforat. Pilotul a rezistat stoicism la toate cele 20 de operații la care a fost supus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Pilotul de raliuri Daniel Onoriu, internat la ATI Floreasca. Are nevoie urgentă de sânge