Antena Meniu Search
x

Peste 40 de pisici au trăit ani de zile, în întuneric, într-un apartament infect din Bucureşti

Peste 40 de pisici, care au trăit ani de zile în întuneric, într-un apartament din Bucureşti, au fost salvat de agenţii Poliţiei Animalelor din cadrul Poliţiei Locale a Capitalei.

de Redactia Observator

la 07.04.2019, 15:42

Peste 40 de pisici, salvate dintr-un apartament din Bucureşti
Peste 40 de pisici, salvate dintr-un apartament din Bucureşti - Facebook

Peste 40 de pisici, care au trăit ani de zile în întuneric, într-un apartament din Bucureşti, au fost salvat de agenţii Poliţiei Animalelor din cadrul Poliţiei Locale a Capitalei.

În total, poliţiştii au descoperit 41 de pisici care trăiau la limita supravieţuirii în apartamentul părăsit situat într-un bloc din Sectorul 6 al Capitalei.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Animalelor, unele dintre animale au trăit chiar şi 15 ani în beznă.

"Lucrătorii Serviciului Poliția Animalelor din cadrul D.G.P.L.C.M.B. au luat legătura cu proprietarii felinelor, în încercarea de a-i convinge de gravitatea situației. După o perioadă de insistențe, aceștia au fost de acord cu preluarea animalelor de către o asociație.

Pe acelaşi subiect

Proprietarii felinelor au explicat cum s-a ajuns la această situație: din milă. La început au avut trei pisici. Pentru ca nu le-au castrat, s-au înmulțit necontrolat. Nu au avut bani pentru sterilizare si asa au ajuns să țină în casă aproape patru duzini de pisici", se arată în comunicatul Poliţiei Locale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Când au văzut lumina pentru prima dată, pisicile s-au înghesuit una peste cealaltă, iar unele au devenit foarte agresive.

Starea lor de sănătate era foarte gravă, unele având plăgi muşcate, infecţii, iar toate erau subnutrite.

Acţiunea de salvare demarată de Poliţia Animalelor a durat câteva zile din cauză că pisicile erau deosebit de agresive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Peste 40 de pisici au trăit ani de zile, în întuneric, într-un apartament infect din Bucureşti