Antena Meniu Search
x

Video Pistolul furat de la un poliţist de un scandalagiu în Hunedoara, de negăsit. Arma, căutată în curtea unei foste uzine

Între timp, în Hunedoara, este căutat un alt pistol care i-a aparţinut unui poliţist. Arma a fost furată în timp ce agentul intervenise într-un scandal şi se chinuia să îi pună cătuşele unui individ. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 09.01.2024, 13:42

Vezi și

Între timp atât hoţul, cât şi ceilalţi doi bărbaţi implicaţi în altercaţia din localitatea Criscior au primit mandare de arestare preventivă, iar pistolul care a fost furat de la unul dintre agenţii care intervenea în acel scandal este în continuare de negăsit. De altfel, au fost suplimentate forţele de ordine care participă la căutări sunt 32 de poliţişti, 4 jandarmi, 3 angajaţi ai ISU şi 4 voluntari dintre care doi scafandrii care încearcă să găsească arma.

Arma, căutată în jurul unei foste uzine

Căutările se desfăşoară într-un perimetru larg în curtea unei foste uzine, drept urmare acolo sunt foarte multe deşeuri metalice. Continuă şi ancheta internă demarată la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara care trebuie să stabilească exact dacă agenţii ce au intervenit la scandal au şi procedat corect.

Reamintim că un poliţist a rămas fără centura tactică ce avea pistol, muniţie, un spray lacrimogen şi un baston telescopic în timpul unei altercaţii în judeţul Hunedoara în timp ce încătuşa unul dintre scandalagii centura i-a căzut şi a fost furată iar bărbatul a dispărut cu ea câteva ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Pistolul furat de la un poliţist de un scandalagiu în Hunedoara, de negăsit. Arma, căutată în curtea unei foste uzine