Antena Meniu Search
x

Video Poliţist, jefuit de pistol, spray şi baston de un scandalagiu. Martorii l-au certat: "Nu ai fost în stare să ţii pistolul la tine"

Un poliţist din Hunedoara a rămas fără centura în care avea pistolul, sprayul lacrimogen şi bastonul în timp ce aplana un conflict. Chiar individul care făcea scandal i-a furat echipamentul, în timp ce agentul se chinuia să îi pună cătuşe. Suspectul a reuşit să fugă, iar când poliţistul şi-a dat seama că a fost furat, era prea târziu. 

de Redactia Observator

la 08.01.2024, 19:35

Vezi și

Scena în care poliţistul se luptă cu cel care îi fură armele a fost filmată de câţiva martori în localitatea Crişciori, de lângă Brad: "Nu ai fost în stare să ţii pistolul la tine că ţi l-a furat! De ce n-aţi luat pe ăla care a fost vinovat şi aţi luat un om nevinovat? Băi, slăbeşte-mi astea, atâta, că nu mai pot bă. Bă, mă doare!"

Poliţist dezarmat în plină stradă

După incident, zeci de agenţi, jandarmi şi pompieri au căutat pistolul, cu un magnet, în râul Crişul Alb, care trece pe acolo. Toţi poliţiştii au fost chemaţi de acasă şi puşi să cerceteze malurile şi să răscolească întreaga localitate.

Poliţiştii au găsit încărcătorul cu 17 cartuşe, spray-ul şi bastonul telescopic, dar arma, nu. Scandalagiul care a furat armele agentului a fost prins repede şi reţinut, dar a refuzat să le spună agenţilor unde a ascuns pistolul. În căutarea acestuia, autorităţile au scăzut şi nivelul unui râu.

Pe acelaşi subiect

"Aceste manevre înseamnă de a închide stăvilarele şi descărcarea de la barajul Mihăileni, astfel încercându-se să reducem nivelul Crişul Alb în aval", a declarat Pasztor Sandor, director Administraţia Bazinală de Apă Crişuri.

Agentul de la care scandalagiul a furat arma şi muniţia are 22 de ani şi este angajat de curând în Poliţie, spun surse din anchetă. "Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie a dispus şi efectuarea unei anchete interne cu privire la modul de intervenţie al poliţiştilor la acest eveniment", a precizat Bogdan Niţu, comisar-şef IPJ Hunedoara.

Poliţiştii continuă căutările pentru a găsi arma colegului lor şi speră, în acelaşi timp, să îl convingă pe suspect să spună unde este pistolul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Poliţist, jefuit de pistol, spray şi baston de un scandalagiu. Martorii l-au certat: "Nu ai fost în stare să ţii pistolul la tine"