Antena Meniu Search
x

Video Scandalagiul care i-a furat pistolul unui polițist, în Hunedoara, a fost reținut. Arma este de negăsit: agenții din zonă, chemați de acasă să o caute

Un poliţist din Hunedoara a rămas fără centura pe care avea pistolul, sprayul lacrimogen şi bastonul, după ce a încercat să aplaneze un conflict. Un individ care făcea scandal a furat tot echipamentul poliţistului chiar în timp ce era încătuşat. Bărbatul de 46 de ani a reuşit apoi să fugă dar până la urmă, a fost reţinut. Autorităţile au reuşit să recupereze muniţia furată, dar pistolul este de negăsit.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 08.01.2024, 13:48

Vezi și

Polițistul alături de colegii săi interveniseră pentru aplanarea unui conflict, după ce mai mulți localnici s-au luat acolo la bătaie. În timpul acțiunii, unul dintre polițiști a rămas fără acea centură tactică, în care avea pistolul, muniția dar și un spray lacrimogen, dar și bastonul telescopic. În înregistrările care au apărut imediat pe rețelele de socializare, polițistul păgubit este mustrat de către oameni că a permis să se întâmple așa ceva.

Centura a fost găsită la câteva ore distanță, însă nu și pistolul

Centura a fost găsită la câteva ore distanță, însă nu și pistolul. Chiar dacă autorul furtului și încă doi participanți la conflict au fost reținuți, nu există momentan indicii despre locul unde a fost aruncată arma. Toți cei trei bărbați au fost duși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brad, acolo unde le vor fi comunicate și măsurile preventive. În tot acest timp, sunt ample acțiuni de căutare a armei. Au fost chemați de acasă toți polițiștii din zonă și a fost demarată și o anchetă internă la nivelul poliției pentru modul în care au acționat agenții. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Scandalagiul care i-a furat pistolul unui polițist, în Hunedoara, a fost reținut. Arma este de negăsit: agenții din zonă, chemați de acasă să o caute