Antena Meniu Search
x

Video "N-ai fost în stare să ţii pistolul!" Un individ i-a furat arma polițistului care îl încătuşa. Agenții, chemați să oprească un scandal monstru în Hunedoara

Incident şocant, seara trecută, într-o localitate din judeţul Hunedoara. Drept răzbunare că a fost prins, un individ nu a avut nicio reţinere să îi fure pistolul agentului care îl încătuşa.

de Redactia Observator

la 08.01.2024, 08:54

Vezi și

"L-au luat nevinovat! Nu a făcut nimic! N-ai fost în stare să ţii pistolul la tine că ţi l-a furat!"

Poliţiştii au fost solicitaţi să intervină după ce, în localul din sat a pornit un scandal mostru între mai mulţi indivizi. Însă, în timp ce scandalagii erau încătuşaţi, centura tactică a unuia dintre agenţi s-a desprins şi a căzut.

Bărbatul de 46 de ani nu a ratat şansa şi a pus mâna pe armă. Bucuria nu a durat însă mult, pentru că acesta a fost reţinut la scurt timp. Cum echipamentul din dotarea poliţistului nu a fost găsit încă, s-a deschis un dosar penal, iar o anchetă se află în desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "N-ai fost în stare să ţii pistolul!" Un individ i-a furat arma polițistului care îl încătuşa. Agenții, chemați să oprească un scandal monstru în Hunedoara