Antena Meniu Search
x

Plânsete sfâșietoare lângă pasarela din Bistrița unde a murit Andrei, la scurt timp după divorț (Video)

Tânărul Andrei Pintican și-a pierdut viața strivit de stâlpul de beton al pasarelei din Bistrița. Vestea că tânărul a murit a ajuns și la membrii familiei și prietenii acestuia, care au sosit la locul tragediei parcă nevenindu-le să creadă ce s-a întâmplat cu Andrei.

Tânărul Andrei Pintican și-a pierdut viața într-un accident bizar, strivit de stâlpul de beton al pasarelei din Bistrița.

Vestea că tânărul a murit a ajuns și la membrii familiei și prietenii acestuia, care au sosit la locul tragediei parcă nevenindu-le să creadă ce s-a întâmplat cu Andrei.

Hohote de plâns lângă pasarela din Bistrița

"Unde-i Andrei, unde-i Andrei? Nuuu!" striga nădăjduită, printre hohote de plâns, o tânără. 

Pe acelaşi subiect

Din păcate, parcă nimeni nu a vrut să-i răspundă, pentru că Andrei se afla fără viață, chiar lângă mașina sa, un BMW seria 5, acum un morman de fiare.

Andrei Pintican n-a mai avut nicio șansă în urma impactului. El a murit pe loc, corpul său fiind găsit de pompieri la distanță de autoturism, aruncat din mașină.

Andrei Pintican avea 27 de ani, inginer șef la un service auto

Tânărul avea 27 de ani, era căsătorit  și lucra ca inginer șef la un service auto. De asemenea, el era un împătimit al motoarelor puternice și al mașinilor modificate.

La fața locului nu există urme de frânare, ceea ce pune ipoteza unei sinucideri pe primul loc în ancheta desfășurată cu privire la acest incident.

Andrei Pintican divorțase de doar câteva ore

Unii vorbesc chiar de niște probleme de cuplu, ziua fatidică pentru Andrei fiind și ziua în care a primit sentința de divorț.

"Un bărbat de 27 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate, a intrat în coliziune cu stâlpul de susținere al pasarelei. În urma accidentului rutier, din păcate a rezultat decesul șoferului. În prezent, polițiștii rutieri efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii accidentului rutier", a precizat și agent principal Pintea Diana.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Plânsete sfâșietoare lângă pasarela din Bistrița unde a murit Andrei, la scurt timp după divorț (Video)