Antena Meniu Search
x

Video Plantaţie de canabis de 4.000 de metri pătraţi, descoperită în Timiş. Un tânăr de 34 de ani a fost arestat

Încă o cultură de canabis a fost descoperită într-o localitate din Timiș. Descoperirea ofiţerilor antidrog vine la câteva zile după ce o plantaţie de 4.000 de metri pătrați a fost găsită într-o pădure din judeţ. În urma percheziţiei, un bărbat de 34 de ani a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile pentru înfiinţarea culturii şi trafic cu droguri de mare risc. 

de Redactia Observator

la 20.10.2023, 13:22

Poliţia Română a anunţat, vineri, că poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. - S.T. Timişoara, au făcut, joi, o percheziţie, în localitatea Coşteiu din judeţul Timiş, la un bărbat de 34 de ani, bănuit de înfiinţarea unei culturi de cannabis.

”În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 5,7 kilograme cu inflorescenţe de cannabis, uscate, porţionate şi depozitate în recipiente din sticlă sau cutii, fiind pregătite pentru comercializare, 8 plante de canabis, totalizând 10 kilograme de masă verde de cannabis şi mai multe tulpini de plante culese anterior. O persoană a fost condusă la sediul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Timişoara, pentru audieri”, a arătat sursa citată.

Bărbatul de 34 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri de risc, ulterior magistraţii dispunând arestarea preventivă, pentru 30 de zile. Activităţile au fost realizate cu sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Plantaţie de canabis de 4.000 de metri pătraţi, descoperită în Timiş. Un tânăr de 34 de ani a fost arestat